Beauty- N- Nails
                               

Nieuwe Productlijn OPI

Feed

18-01-2018, 12:48

Workshop Minerale Make-Up

Beauty-N-Nails start dit voorjaar met make-up workshops van Jane Iredale. We starten met de Basic Workshop. We maken kennis met Jane Iredale en leren een mooie basis make-up aan te brengen. Je gaat zelf aan de...   Meer
Welkom op de website van Beauty-N-Nails


Beauty-N-Nails is een professionele OPI salon voor  Luxe Hand- en Nagel verzorging en Cosmetische Voetverzorging. Naast nagelstyling kunt u in de salon ook terecht voor Haarstyling, Wenkbrauwstyling, Minerale Make-Up van Jane Iredale en Visagie.  De salon is gevestigd in het Pittoreske Cothen gemeente Wijk bij Duurstede.

Als je de salon binnenstapt voel je je meteen welkom. Anneke staat garant voor kennis en gastvrijheid. Zij is al meer dan 8 jaar gediplomeerd OPI Nail Professional en gespecialiseerd in GelColor behandeling. Zij weet als geen ander een plaatje van uw nagels te maken. In de nagelsalon wordt gewerkt met de kwaliteitsproducten van het wereldberoemde merk OPI.

De hand- en nagel verzorgende producten van OPI onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Het assortiment is gericht op zowel natuurlijke nagelverzorging, als handverzorging én cosmetische voetverzorging. Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats. 

Anneke is al sinds 1986 in het schoonheidsvak actief toen zij haar diploma voor schoonheidsspecialiste haalde bij opleidingsinstituut Estheticienne in Utrecht. Daarnaast is zij gediplomeerd OPI Nail Pro Axxium Geltecniek, OPI Gellacquer, OPI GelColor en OPI Pedicure. 


Beauty N Nails werkt op afspraak. 

Voor een afspraak kunt u bellen met 06-50479936 of mailen met anneke.bnn@gmail.com


Graag tot ziens bij Beauty-N-Nails 

Willem Alexanderweg 77C

Cothen Telefoon 06 50 47 99 36 

 


Gastenboek

 

Onze openingstijden

Wij zijn geopend
dinsdag
11:0020:30
woensdag
9:0017:00
donderdag
9:0017:00
vrijdag
9:0013:00
zaterdag
9:0013:00